Emërohet bordi i ri i OSHP-së

Emërohet bordi i ri i OSHP-së

Kuvendi i Kosovës, me 61 vota pro ka votuar për emërimin e bordit të Organit Shqyrtues të Prokurimit Publik (OSHP).

Emrat e votuar janë Vjosa Gradinaj – Mexhuani e cila o zgjodh kryetare, Nita Bejta anëtare, Kimete Berisha anëtare, Vedat Poterqoi anëtar dhe Agon Ramadani anëtar.

Në fjalën e tij, kryeministri i Kosovës, Albin Kurti tha se ligji për Prokurim Publik e ka obliguar qeverinë që t’i bëjë propozimet për kandidatë për bordin e OSHP-së, teksa shtoi se për herë të parë komisioni ka pasur në përbërje njohës e ekspertë të jashtëm, specifikisht në fushën e prokurimit dhe financave.

Kujtojmë se OSHP-ja ishte pa bord qe pothuajse një vit.

Shpërndaje në: