Emri hashtag Luiz Ejlli është shkruar në Google 125 milionë herë për 20 ditë

Emri hashtag Luiz Ejlli është shkruar në Google 125 milionë herë për 20 ditë

Meridian Ramçaj, ish-banor i BBV u shpreh se emri hashtag Luiz Ejlli është shkruar në Google 125 milionë herë për 20 ditë.

Ai tha se ai është një personazh që ka hyrë me 2 mijë fansa në Big Brother Vip, ndërsa sot ka arritur me 196 mijë.

Emri hashtag Luiz Ejlli është shkruar në Google 125 milionë herë për 20 ditë. Një personazh që ka hyrë me 2 mijë fansa, ndërsa sot ka arritur me 196 mijë. Për mua kjo është meritë e tij. Ai është njeri që doli në sipërfaqe me karizmin dhe humorin e tij, si dhe me tolerancën e tij”, tha ai në RTV Ora.

Shpërndaje në: