Eprori anglez i UÇK-së që kritikon listën e veteranëve, nga sot iu bashkua LDK-së

Lidhja Demokratike e Kosovës ka pranuar sot në radhët e veta Veteranin Luftëtar të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Jon Harrison.

Periskopi.com Lajme

Ceremonia e anëtarësimit të z. Harrison në LDK u zhvillua në Degën e LDK-së në Prizren, pas solemnitetit me rastin e emërimit të një rruge në këtë qytet me emrin e luftëtarit të lirisë së Kosovës, Jon (Xhon) Harrison, raporton Periskopi

Në këto ngjarje ishin të pranishëm drejtues të LDK-së, deputetë, përfaqësues lokalë, anëtarë të LDK-së dhe qytetarë të shumtë nga Prizreni e më gjerë.

Libreza e anëtarësisë së Harrison në LDK iu dorëzua nga sekretari i përgjithshëm, Ismet Beqiri./ Periskopi

Jon Harrison ZKP-2  ZKP-1