Erdhi dita: Beatrix bashkë me Donaldin e Einxhelin dalin në nominim

Periskopi.com Showbiz

Big Brother kishte zgjedhur sonte që Arbëri të hapte Kutinë e Pandorës

E derisa ai ka bërë zgjedhjen e tij për ta hapur atë, duke u bërë kështu imun nga nominimi.

Por, ai ka dërguar tre persona në nominim dhe në njëfarë forme u duk paksa si “hakmarrje” ndaj Donaldit dhe Beatrix pasi që ata dërguan në nominim Einxhel dhe DJ Dagz duke dërguar në nominim: Donaldin, Beatrix dhe Einxhel.

DJ Dagz dhe Xheisara kanë qenë dy të eliminuarit e radhës nga Big Brother.