“Është e tmerrshme, e ka lënduar shumë”, Arjola zbulon historinë e Granitit me shoqen e saj

Periskopi.com Showbiz
  1. Gjatë një bisedë në shtëpinë e Big Brother, me Sheilën dhe Arditin,Arjola ka zbuluar se Granitin e njeh nga më parë. Teksa po shpreheshin se Graniti nuk i flet dhe i mban distancë, Arjola ka zbuluar se ai ka një histori me shoqen e saj

Arjola: Mua më ka evituar komplet. Se unë di një histori të tmershme, shumë të tmershme. Që këtë e nxjerr zhveshur si njeri. Një nga shoqet më të mira të miat në Kosovë. E ka lënduar shumë.

Arditi: Është lojtar dmth?

Sheila: Normal.

Arjola: Nuk e di, nuk kam qenë në brendësi. Por ma ka thënë që kshu, kshu, se dija edhe gjëra të tjera që nuk më përkasin mua. Nuk e paragjykoj çfarë bën ai me jetën e tij, është djalë i ri mund të bëjë çfarë të dojë. Por…

Arditi dhe Arjola më pas flasin për një histori të Granitit që janë në djeni të dy, por pa treguar shumë. Arjola më pas shprehet se Graniti e ka hequr nga Instagram, ka zeruar folloërsat dhe aktorja ia ka kthyer njësoj.

Në një moment Arjola lë të kuptojë se Graniti ka qenë i përfshirë në një tradhit

Arjola: Atë natë që plasi tema e tradhtisë, ai është zhdukur komplet.

Presim një përballje të Arjolës dhe Granitit që këto tema të bëhen të qarta edhe për shikuesit dhe versioni i Granitit të zbulohet./albeu.com/

Videon mund ta shikoni KËTU.