A është ky profesioni i ri i David Beckham? (FOTO)

A është ky profesioni i ri i David Beckham? (FOTO)

Beckham njihet për jetën e tij lukzose që e ka dhe tashmë ka edhe disa biznise të tij, ai para ca muajsh ka vizituar një kamp të ushtrisë amerikane si një vizitor. /Periskopi.com

t1larg.beckham.gun

davidbeckham-afganistan

 

 

 

Shpërndaje në: