Eskalon gjuha e kryeministrit në Facebook: Fyen Marko Gjuriqin dhe Pal Lekajn (Foto)

Eskalon gjuha e kryeministrit në Facebook: Fyen Marko Gjuriqin dhe Pal Lekajn (Foto)

“Çfarë deklaron Gjuriqi, është nivel i Pal Lekajt. Të dy këta shërbehen me gjuhë rrugaqësh”, ka shkruar kryeministri Mustafa, duke i akuzuar për gjuhë rrugaqësh Gjuriqin dhe Lekajn.

Gjuriq, gjatë ditës ka deklaruar me ton kërcënues ndaj Qeverisë së Kosovës, se nëse nuk e bën Asociacionin e Komunave Serbe, atëherë do ta bëjnë vetë serbët, shkruan Periskopi.

Ndërsa, ndaj këtij kërcënimi të Gjuriqit, ka reaguar Pal Lekaj, duke e quajtur kryeministrin “pulë deti” për mosreagim të tij ndaj Gjuriqit. /Periskopi/

capture

 

Shpërndaje në: