“Evropianët e rinj” interpelancë me ministrin Imet Rrahmani

“Evropianët e rinj” interpelancë me ministrin Imet Rrahmani

Sot në Kuvendin e Kosovës mbahet interpelanca e Rinisë Evropiane të Kosovës me ministrin e Shëndetësisë, Imet Rrahmani, lidhur me gjendjen shëndetësore në vend, problemet e hasura për studentët që studiojnë mjekësinë, kampanjat të cilat mund të participojnë të rinjtë për të ngritur nivelin e shërbimeve shëndetësore dhe tema tjera për sektorin publik shëndetësorë në Kosovë.

Përveç ministrit Rrahmani edhe presidenti i Rinisë Evropiane të Kosovës, Avdullah Hasani do të përgjigjet në pyetjet e senatorëve lidhur me aktivitetet e Zyrës së që ai drejton lidhur me sektorin e shëndetësisë.

Shpërndaje në: