Fajon pyet se pse Kosovës i është vendosur demarkacioni si kusht për viza

Fajon pyet se pse Kosovës i është vendosur demarkacioni si kusht për viza

Tanja Fajon ka reaguar për kushtin e Komisionit Europian për demarkacionin e kufirit mes Kosovës dhe Malit të Zi.

Shpërndaje në: