Familja me flokët më të gjata në botë

Familja me flokët më të gjata në botë

Ere Lynn dhe bijat e saj kanë flokë jashtëzakonisht të gjata.

Ato quhen si familje e rapunzelës në jetën reale.

Një familje e njohur për flokët e gjata.

Shpërndaje në: