Fatmir Limaj; e vetmja zgjidhje janë zgjedhjet

Fatmir Limaj; e vetmja zgjidhje janë zgjedhjet

Fatmir limaj thotë se e vetmja zgjidhje për temat mes pozitës dhe opozitës janë zgjedhjet e parakohshme

Ne fuqishëm besojmë që e vetmja rrugë për të tejkaluar këto tema, janë zgjedhjet e parakohshme, sa ma shpejt, nevoja për një rilegjitimim të domosdoshëm të institucuioneve të kosovës.

 

Shpërndaje në: