Fatmir Sejdiu: Është shkelur Kushtetuta me Asociacionin

Fatmir Sejdiu: Është shkelur Kushtetuta me Asociacionin

Ish presidenti Fatmir Sejdiu thotë se Gjykata Kushtetuese tregoi se Asociacioni nuk është në harmoni me Kushtetuten e Kosovës.

Ai deklaron:

Dhe assesi të lëshohen në rrafshe të veçanta dhe të ushtrimit të kompetencave ekzekutive dhe kompetencave tjera, çfarë synohet të bëhet. Prandaj unë them se delegacioni i Kosovës ka marrë një përgjigje nga Gjykata Kushtetuese, pavarësisht faktin se ajo përgjigje në njëfarë mënyre gati  është edhe politike, nuk ka shkuar krejt drejtpërdrejt për të thënë se është thyer Kushtetuta dhe unë mendoj se është thyer.

Shpërndaje në: