Ferat Shala vizitë në tri fshatra të Drenicës: Këta njerëz të mirë e dinë kujt duhet t’ia besojnë qeverisje.

Periskopi.com Lajme

Kandidati i PDK-së për deputet, ka vizituar disa fshatra të Drenicës.

Ai qëndroi në fshatin Baicë, Domanek dhe Tërdevc tha se janë punëtorë dhe se dijnë se kujt të ia besojnë votën më 6 tetor.

Shkrimi i plotë nga Shala:

Banorët e Baicës, Domanekut dhe Tërdevcit masovikisht dhe fuqishëm po i japin mbështetje programit dhe vizionit të Partisë Demokratike të Kosovës.

Këta njerëz të mirë dhe punëtorë, ashtu siç e duan dhe nderojnë vendin e tyre, e dinë po ashtu se kujt duhet t’ia besojnë qeverisjen.

Banorët e Baicës, Domanekut dhe Tërdevcit e kanë ndarë mendjen: Bashkë me PDK-në ndërtojmë të ardhmen.

Shpërndaje në: