Festivali i Baballarëve mbahet sot në Prishtinë

Festivali i Baballarëve mbahet sot në Prishtinë

Në sheshin “Zahir Pajaziti”, në Prishtinë, sot do të mbahet Festivali i Baballarëve.

Në këtë festival do të ketë: lojëra, kuize, muzikë, kulturë, këndi i leximit dhe aktivitete tjera.

Kujtojmë që javën e kaluar u anuluan disa festivale që janë paraparë të mbahen këtë vit, përfshirë edhe “Sunny Hill”, që nxiti reagime të shumta

Shpërndaje në: