Fiat Chrysler tërheq mbi 1.4 milion makina

Periskopi.com Tech & Auto

Kompania e automobilave Fiat ka tërhequr më shumë se 1.4 milion pick-up “Ram” në SHBA dhe Kanada, për shkak të mundësisë që pjesa e prapme e makinës mund të hapet derisa është në lëvizje.

Tërheqja vlen për modelet “Ram 1500”, “Ram 2500” dhe “Ram 3500” të prodhuara në periudhën nga 2015 në 2017, transmeton AP.

Shpërndaje në: