Fjalim i rrallë i Albin Kurtit në Kuvend

Fjalim i rrallë i Albin Kurtit në Kuvend

Kur Isa Mustafa kishte tradhëtuar bllokun opozitar, Albin Kurti kishte mbajtur një fjalim të rrallë në Kuvend.

Ai ua kishte përmendur zyrtarëve të LDK’së, akuzat e tyre për SHIK’un dhe shumë çështje të tjera…

Shpërndaje në: