Fjalimi i Adem Grabovcit në Kuvend, kritikon drejtësinë në Kosovë

Fjalimi i Adem Grabovcit në Kuvend, kritikon drejtësinë në Kosovë

Adem Grabovci ka mbajtur një fjalim mjaft ‘emocional’ në Kuvendin e Kosovës.

Paradoksalisht, ai ka përmendur sistemin e brishtë të drejtësisë dhe ka kritikuar ashpër vetveten, “ju” dhe çdo qytetar të Kosovës.

Askush nuk mund ta kuptojë mirë fjalimin e Grabovcit në Kuvend, pa e dëgjuar disa herë.

Shpërndaje në: