Flaka Surroi: Pse hapat në duart e Deharit? Pse nuk u dërgua në spital, që s’ishte i PDK-së?

Flaka Surroi: Pse hapat në duart e Deharit? Pse nuk u dërgua në spital, që s’ishte i PDK-së?

Reagimi i plotë:

Hapa në burg? Çfarë hapash për një 26 vjeçar dhe pse në duar të pacientit, po qe se ka qenë sëmurë? Pse nuk qenka transferuar në spital nëse paska qenë sëmurë? Garant pse s’ishte anëtar i PDK-së.

Kam menduar se koha e vdekjes të të burgosurve kishte mbaruar me luftën. Gabim e paskam

Shpërndaje në: