Foto të cilat dëshmojnë se Elita dhe Gjiko janë bashkë (FOTO)

Foto të cilat dëshmojnë se Elita dhe Gjiko janë bashkë (FOTO)

Është përfolur për një lidhje mes bukuroshes Rudi dhe reperit Gjiko.

Këtë e kanë vërtetuar nga disa foto, por asnjë deklaratë nga Rudi dhe Gjiko.

Nga disa foto të postuar në rrjetin social Snap, këtë lidhje e vërtetojnë të dy. Elita ka postuar një foto në krahë të një mashkulli por fytyra nuk shihet dhe me ta është edhe qeni i Elitës.

Kush është ai e vërteton Gjiko duke postuar një foto me qenin e Rudit.

 

Shpërndaje në: