Fotografi që tregojnë më së mirë atësinë

Periskopi.com Fun

Ekziston një lidhje e veçantë midis baballarëve dhe fëmijëve që vështirë të njihet menjëherë.

Pas vështrimit të rreptë të çdo babai, ka një zemër të dashur dhe të butë – si dhe me një dëshirë për t’u argëtuar.

Bright Side ka përgatitur një përmbledhje që tregon pjesën më të mirë të baballarëve me fëmijët.

            

Shpërndaje në: