Fotot e pabesueshme në Dubai dhe Singapor në mes të rrufeve

Periskopi.com Fun

Për të kapur imazhet perfekte, fotografi i Dubait, Teemu Jarvinen është frymëzuar nga kinemaja, cilësimet tipike të filmave si Blad Runner.

Peisazhet e natës urbane, të përbëra kryesisht nga ndërtesa të larta, shpesh të mbuluara me mjegull, në të cilat nuk duket njeri. Midis dritave artificiale të natës, Jarvinen kap rreze dhe vetëtima që shpërthejnë qiellin.

Disa foto tregojnë Burj Khalifan e famshme në Dubai ,ndriçuar nga goditjet e fuqishme të vetëtimave që ndodhin gjatë një stuhie. Nëpërmjet imazheve të tij, fotografi përpiqet të nxisë shikuesin, duke provokuar një ndjenjë mrekullie dhe habie.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Shpërndaje në: