Frashër Krasniqi: Fronti opozitar duhet te zgjerohet

Frashër Krasniqi: Fronti opozitar duhet te zgjerohet

Krasniqi: Çështjet e brendshme të opozitës do të sqarohen deri në fund

Frashër Krasniqi thotë se është e qartë se opozita duhet t’i diskutojë disa çështje të brendshme

U bë e qartë që protesta e planifikuar që të mbahej nesër është anauluar për arsye se ne nuk mund t’i anashkalojmë të gjitha zhvillimet që kanë ndodhur kohën e fundit brenda subjekteve opozitare dhe të cilat fillimisht duhet të diskutohen dhe të sqarohen deri në fund në mënyrë që pastaj të veprojmë bashkërisht.

 

 

Shpërndaje në: