Frashër Krasniqi: Ka mospajtime brenda opozitës

Frashër Krasniqi: Ka mospajtime brenda opozitës

Frashër Krasniqi nuk e mohon se ka disa mospajtime brenda opozitës

Ai deklaron:

Ka mospajtime dhe divergjenca të cilat janë shfaqur kohëve të fundit në media të ndryshme  dhe këto divergjenca duhet të sqarohen fillimisht në mënyrë pas sqarimit të tyre opozita të bëhet edhe më e fortë, edhe me e konsoliduar dhe sidomos ka një ide që të zgjerohet opozita duke krijuar një alternativë shoqërore gjithëpërfshirëse e cila do të mund të shërbente edhe si një lloj alternative ndaj kësaj qeverie të cilën ne duam ta largojmë nga pushteti.

 

 

Shpërndaje në: