Frazat që i lëndojnë ndjenjat e prindërve tanë

Periskopi.com Zoya

Prindërit tanë janë njerëzit e vetëm të cilët na kanë njohur nëntë muaj më shumë se çdo njeri tjetër.

Vetëm ata janë personat që na dashurojnë vërtet për atë se çfarë jemi.

E dimë se nëna dhe babai do të na falin çdo gabim, por kjo nuk do të thotë se duhet t’i lëndojmë.

Kjo është arsyeja se përse më poshtë ju sjellim një listë me frazat të cilat mund t’ua lëndojnë ndjenjat prindërve tuaj, e gjithashtu me frazat të cilat mund t’i bëjnë ata pak më të lumtur.

1: “E zgjidhi vet këtë problem”

2: “Është jeta ime dhe bëj çka të dua” –

3:  “Edhe po t’jua tregoja problemet e mia, ju nuk do të kuptonit”

4: “Ju asnjëherë nuk më keni besuar”

5: “Tanimë jam rritur, mos u brengosni shumë për mua”

6: “Nuk kam kohë për të folur”.

Shpërndaje në: