Frymëzuar nga vajzat franceze: Kombinimet që të duhen për vjeshtën

Frymëzuar nga vajzat franceze: Kombinimet që të duhen për vjeshtën

Vajzat franceze vishen gjithnjë me shumë stil, në çdo stinë. Për vjeshtën që po vjen, kemi disa sugjerime që jemi të bindur se do të të frymëzojnë.

Xhinse dhe këmishë

Frymëzuar nga gocat franceze: Kombinimet që të duhen për

PHOTO: @LENAFARL

Xhinse të ngushta, bluzë e bardhë dhe xhaketë

Frymëzuar nga gocat franceze: Kombinimet që të duhen për

PHOTO: @AIDA.BDJI

Fustani i ngushtë

Frymëzuar nga gocat franceze: Kombinimet që të duhen për

PHOTO: @SABINASOCOL

Fund saten dhe këmishë

Frymëzuar nga gocat franceze: Kombinimet që të duhen për

PHOTO: @ANNELAUREMAIS

Double denim

Frymëzuar nga gocat franceze: Kombinimet që të duhen për

PHOTO: @CAMILLECHARRIERE

Pantallona të gjera dhe pulovër

Frymëzuar nga gocat franceze: Kombinimet që të duhen për

PHOTO: @FRANNFYNE

Triko dhe pantallona të gjera

Frymëzuar nga gocat franceze: Kombinimet që të duhen për

PHOTO: @TAMARAMORY

Fund, pulovër dhe pardesy

Frymëzuar nga gocat franceze: Kombinimet që të duhen për

Shpërndaje në: