Ganimete Musliu kërkon shkarkimin e Stojanoviqin

Ganimete Musliu kërkon shkarkimin e Stojanoviqin

Ajo i ka kërkuar kryeministrit Mustafa që ta shkarkojë menjëherë Stojanoviqin, për faktin se sipas saj derisa ai paguhet nga taksapaguesit e Kosovës nuk guxon të punojë në dëm të interesave të shtetit të tyre.

Postimi i plotë i Ganimete Musliut në Facebook:

“KRYEMINISTER REFLEKTO! Ky Zevendeskryeminister paguhet nga taksapaguesit e Kosovës dhe nuk guxon te punoj ne deme te interesave dhe shtetit te tyre. Kryeministër shkarko Zevendeskryeministrin Branimir Stojanoviq! Sjellja inferiore ndaj keti veprimi është sjellje inferiore ndaj Kosovës. Kosovës nuk i duhen përfaqësues qe sillen me inferioritet kur përdhosen vlerat e saj. #shkarko #zevendeskryeministrin #BranimirStojanoviq” (sic.).

Shpërndaje në: