Gashi: Qeveria do t’ua paguajë rrymën bankave gllabëruese me para të amvisërisë

Periskopi.com Lajme

Analisti Astrit Gashi ka shkruar rreth shtrenjtimit të rrymës dhe faktit që ekonomitë familjare do paguajnë edhe për bizneset e bankat.

Ja postimi i plotë:

Me propozimin e ZRRE dhe vendimin e qeverise, amviseria dhe qeveria do te ja u paguaj shtrenjtimin e rrymes edhe bankave dhe bizneseve te tjera sherbyese e te medha pra korporatave qe edhe ashtu perfitojne maskimalisht nga qytetaret.

Nuk ka asnje ndarje me prodhimin i cili do te duhej te stimulohej edhe ne fature te energjise. Njejte eshte per ZRRE dhe Qeverine si nje kompani prodhuese si nje banke gllaberuese me kamata!

Tash ketyre gllaberuesve shtrenjtimin e rrymes ja u paguan shtresa e mesme e qytetareve!