Gjatë ditës polic, në mbrëmje gjyqtar hendbolli

Gjatë ditës polic, në mbrëmje gjyqtar hendbolli

Eshref Beqiri po e shikonte orën për të llogaritur se edhe sa orë i kishin mbetur për ta hequr uniformën e policit dhe për të veshur atë të gjyqtarit. Ai kishte edhe katër orë punë për t’u kujdesur për qytetarët e Kosovës, përkatësisht të Prishtinës, ku edhe punon si mbikëqyrës i policisë reaguese në shërbim të qytetarit.

Shpërndaje në: