Gjendet një laborator droge në Prishtinë dhe sekuestrohen 179 bimë narkotike

Prokuroria Themelore në Prishtinë, Departamenti i Krimeve të Rënda, ka udhëhequr sot një aksion në koordinim me Policinë e Kosovës në fshatin Prugoc të komunës së Prishtinës. Në shtëpinë me qira të një të dyshuari është identifikuar një laborator i improvizuar për prodhimin e substancave narkotike dhe janë gjetur e sekuestruar 179 bimë narkotike të … Continue reading Gjendet një laborator droge në Prishtinë dhe sekuestrohen 179 bimë narkotike