Gjeni syzet e diellit që ju shkojnë më shumë, në bazë të formës së fytyrës

Periskopi.com Zoya

Për shumë njerëz syzet e diellit janë një blerje jo pak e kushtueshme, që nuk bëhet çdo sezon apo çdo muaj dhe ndonjëherë mund të bëhet pak e vështirë zgjedhja e syzeve që iu përshtaten më shumë. Ky klasifikim i disa formave të ndryshme të syzeve të diellit, bazuar në formën e fytyrës, me siguri do t’ju vijë në ndihmë.

– Fytyrë e rrumbullakët

Gjeni syzet e diellit që ju shkojnë më shumë, në

Qëndroni larg nga format rrethore të syzeve, nëse nuk dëshironi të theksoni formën e rrumbullakët të fytyrës. Modelet në formë katrore me skelet të theksuar mund të jenë një zgjedhje e mirë.

Gjeni syzet e diellit që ju shkojnë më shumë, në

Gjeni syzet e diellit që ju shkojnë më shumë, në

Gjeni syzet e diellit që ju shkojnë më shumë, në

– Fytyrë ovale

Gjeni syzet e diellit që ju shkojnë më shumë, në

Në një fytyrë ovale, thuajse të gjitha syzet duken mirë. Sidoqoftë, sigurohuni që skeleti i syzeve mos të jetë më i gjerë se fytyra juaj.

Gjeni syzet e diellit që ju shkojnë më shumë, në

Gjeni syzet e diellit që ju shkojnë më shumë, në

Gjeni syzet e diellit që ju shkojnë më shumë, në

– Fytyrë katrore

Gjeni syzet e diellit që ju shkojnë më shumë, në

Syzet me anë të rrumbullakosura janë çelësi i suksesit nëse keni një nofull katrore apo shumë të theksuar.

Gjeni syzet e diellit që ju shkojnë më shumë, në

Gjeni syzet e diellit që ju shkojnë më shumë, në

Gjeni syzet e diellit që ju shkojnë më shumë, në

– Fytyrë e gjatë (oblong)

Gjeni syzet e diellit që ju shkojnë më shumë, në

Në mënyrë të ngjashme me formën katrore të fytyrës, ju duhet të shkoni drejt syzeve me linja më të buta dhe cepa të rrumbullakosur.

Gjeni syzet e diellit që ju shkojnë më shumë, në

Gjeni syzet e diellit që ju shkojnë më shumë, në

Gjeni syzet e diellit që ju shkojnë më shumë, në

– Fytyrë në formë zemre

Gjeni syzet e diellit që ju shkojnë më shumë, në

Skeleti katror i rri mirë një mjekre të ngushtë. Shmangni syzet e mëdha.

Gjeni syzet e diellit që ju shkojnë më shumë, në

Gjeni syzet e diellit që ju shkojnë më shumë, në

Gjeni syzet e diellit që ju shkojnë më shumë, në

– Fytyrë në formë diamanti

Gjeni syzet e diellit që ju shkojnë më shumë, në

Pjesa më e madhe e syzeve i shkojë një forme të tillë fytyre, përsa kohë që përmasat janë në përputhje me madhësinë e fytyrës. Çdo gjë më e gjerë se mollëzat tuaja do bëjë që pika më e gjerë e fytyrës, të duket edhe më e gjerë.

Gjeni syzet e diellit që ju shkojnë më shumë, në

Gjeni syzet e diellit që ju shkojnë më shumë, në

 

Gjeni syzet e diellit që ju shkojnë më shumë, në

– Formë trekëndëshe

Gjeni syzet e diellit që ju shkojnë më shumë, në

Skeletet më të theksuar në pjesën e sipërme janë zgjidhja juaj. Edhe skeletet katrorë janë gjithashtu një opsion i mirë.

Gjeni syzet e diellit që ju shkojnë më shumë, në

Gjeni syzet e diellit që ju shkojnë më shumë, në

Gjeni syzet e diellit që ju shkojnë më shumë, në

Burimi: Gear Patrol

Shpërndaje në: