Gjëra ‘të rrezikshme’ që i veshim çdo ditë!

Periskopi.com Zoya

Xhinset e ngushta!

Një palë xhinse të mira janë veshja universale në të gjithë botën. Shumë gra dhe vajza (përfshi dhe ne) preferojnë xhinset e ngushta nga fillimi gjer në fund. Dashur pa dashur, kështu po bllokojmë qarkullimin e gjakut që përkthehet në variçe dhe celulit.

Takat

Fuqia e takave është e paparë! Kur një grua i vesh, transformohet në mënyrë të menjëhershme, duke u bërë më femërore dhe elegante. Por, nëse e bëjmë çdo ditë këtë, do të përballemi me dhimbje këmbësh, fryrje të tyre apo dhimbje mesi. Nuk përjashtohet as hernia apo problemet me shpinën.

Reçipetat me mbushje!

Nevoja i ka bërë këto reçipeta super popullore, por pavarësisht që për momentin duket sikur bëjnë mrekulli, mos u gënjeni. Nëse i vishni çdo ditë, ka gjasa që gjoksi të deformohet dhe të bëhet më i varur nga mbushjet artificiale.

Syzet

Janë absolutisht një prej aksesorëve më të nevojshëm, aq më tepër gjatë ekspozimit të gjatë në diell. Gjithsesi, e mira është të mos i vendosni kur s’është e nevojshme. Sigurohuni që të mbani syze dielli 100% siguri nga rrezet e dëmshme, pasi dëmtimi i syve mund të jetë edhe më i madh.

Getat

Një tjetër detaj shumë i rëndësishëm për pamjen e një femre. Getat e bëjnë look-un tonë të duket më i kompletuar dhe elegant. Këmbët gjithashtu duken vizualisht më bukur, por nëse vishen shpesh, mund të na dëmtojnë. Materiali sintetik dhe ngushtësia mund të bëhet shkak për infeksionet vaginale apo celulitin.

Burimi: Bright Side

Shpërndaje në: