Gjermania kërkon zbatimin e shpejtë të marrëveshjes për energjinë sipas udhërrëfyesit

Gjermania kërkon zbatimin e shpejtë të marrëveshjes për energjinë sipas udhërrëfyesit

Ambasadori i Gjermanisë në Kosovë, Jorn Rohde, e ka cilësuar si lajm të mirë arritjen e marrëveshjes për udhërrëfyesin për energjinë.

“Urime palëve dhe veçanërisht të Dërguarit Special, Miroslav Lajçak, për përpjekjet e vazhdueshme për të siguruar zgjidhje kompromisi”, është shprehur Rohde.

“Ajo që është e nevojshme tash është zbatimi sa më i shpejtë i asaj që parashihet në udhërrëfyes”.

Shpërndaje në: