Gjuriq: Serbia nuk ka humbur asgjë në Kosovë, aty po ndërton si në vendin e vet

Gjuriq: Serbia nuk ka humbur asgjë në Kosovë, aty po ndërton si në vendin e vet

Marko Gjuriq thotë se Serbia nuk po humb asgjë në Kosovë dhe se po vazhdon investimet normale për popullin serb në Kosovë.

Shpërndaje në: