Gjykata Supreme: Nuk ka rivotime në Han të Elezit

Periskopi.com Lajme

Gjykata Supreme ka pranuar ankesën e kandidatit të PDK-së për kryetar të Hanit të Elezit, Mehmet Ballazhi, dhe ka hedhur poshtë vendimin e PZAP-së për rivotim në këtë komunë.

Komuna e Hanit të Elezit ishte udhëhequr për shumë vite nga Rufki Suma, një kandidat i pavarur.

Më shumë për rastin, Periskopi do të ofrojë pas pak.