Gjyqtari i ‘ndihmoi’ boksierit algjerian – Alban Beqiri dorëzon ndeshjen menjëherë

Periskopi.com Sporti

Alban Beqiri është tërhiqur nga ndeshja me boksierin vendas nga Algjeria, Ait Bekka në shenjë proteste ndaj gjyqtarisë, e cila në dukje i dha avantazhin boksierit algjerian.

Gazetari Endi Tufa që po ndjek Lojërat Mesdhetare, raporton se kjo tendencë detyroi trajnerin e tij Zef Gjoni te hedhë peshqirin ne mes te ringut dhe të tërheqë sportistin pa u zhvilluar raundi i tretë, me thirrjet: “T’ju vijë turp…”

Kjo ishte ndeshja e fundit e boksierit shqiptar që eliminohet nga Lojërat Mesdhetare të Oranit në Algjeri.

VIDEO