Gruaja që kishte jetuar në një univers paralel, rrëfen momentet e saj

Periskopi.com SOK

Më 16 korrik të vitit 2008, një grua me emrin Lerina Garcia Gordo postoi një koment në një forum në internet duke kërkuar ndihmë. Gruaja 41-vjeçare spanjolle deklaroi se ishte zgjuar në një univers paralel.

Një botë jo-ndryshe nga ajo që kishte lënë përpara se të bie në gjumë. Megjithatë, mospërputhjet e vogla në aspekte të ndryshme të jetës së saj filluan ta bindin atë se ajo ishte në fakt duke jetuar në një realitet alternativ.

Kjo është historia e Lerina Garcia Gordo, gruaja që pretendon të jetë nga një univers parallel, raporton “Hidden-truth”, transmeton Periskopi.

Në mëngjesin e 16 korrikut të vitit 2008, Lerina u zgjua për të gjetur se shtrojat e saj ishin të një ngjyre të ndryshme. Ajo ishte e hutuar dhe e shqetësuar nga fakti se ato ishin krejtësisht të ndryshme.

Makina e saj ishte në të njëjtin vend që e kishte lënë atë një natë më parë. Ajo hyri dhe u hodh, duke ecur poshtë në të njëjtën rrugë me të cilën ishte mësuar meqë ishte duke shkuar në apartamentin e saj që e kishte pasur shtatë vjet më parë.

Përveç shtrojave të krevatit, çdo gjë tjetër dukej normale për Lerinë. Kjo është derisa ajo arriti në zyrën e saj. Brenda ndërtesës së zyrës kishte disa njerëz të çuditshëm që nuk i kishte takuar më parë.

Menjëherë ajo hyri në internet dhe filloi të pastronte internetin. Ajo pa që lajmet dhe tregimet më të mira ishin të njëjta me natën e kaluar, kështu që nuk kishte ditë të zhdukura. Sa i përket Lerinas, ajo u zgjua duke jetuar një jetë paksa ndryshe.

Lerina nuk e dinte se çfarë të mendonte. Çfarë kishte ndodhur me jetën e paralelit tjetër? Çfarë kishte ndodhur me karrierën e saj? A kishte pasur halucinacione gjatë gjithë kohës?

E vetmja gjë që ajo mendonte ishte se ndoshta ajo kishte një prishje nervore në një moment. Është mjaft e rëndë për të futur kujtime të rreme në kokën e saj, ose të paktën kjo është ajo që mendonte kur vizitoi një klinikë psikiatrike.

Megjithatë testet përfunduan se ajo kishte një trup të shëndetshëm me mendje të shëndoshë. Mjekët i thanë asaj se ndoshta ajo ishte nën një stres të madh dhe mund të kishte pasur halucinacione. Një shpjegim për të cilin kishte menduar, por e dinte se nuk ishte e vërtetë. Ajo u nis për të kërkuar të dashurin e saj Agustin, por u kthye duarbosh. Një hetues që e kishte paguar për gjetjen e Agustinit rezultoi se ai person nuk ekzistonte në qytetin ku ajo ka banuar.

Familja e saj mendonte se Lerina ishte e çmendur kur pyeti për operacionin e shpatullave të motrës së saj të vogël. Ata e vështronin atë me konfuzitet pasi Lerina këmbënguli se motra e saj kishte pasur operacione kirurgjike në shpatullën e saj.

Duke kërkuar vëmendje mjekësore, Lerina e dinte se askush nuk do ta besonte përvojën e saj. Pra, ajo bëri atë që dikush në pozitën e saj do të bëjë: Bëni një publikim në një forum në internet në lidhje me përvojën e tuaj të hidhur dhe kërkoni ndihmë./Periskopi/