Gucati: Çdoherë do të jemi të gatshëm për vendin tonë

Periskopi.com Lajme

Kryetari i Organizatës së Veteranëve të Luftës së UÇK-së, Hysni Gucati ka thënë se veteranët edhe sot e dëshmuan se janë gjithmonë në mbrojte të vlerave të luftës të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

“Çdoherë do të jemi të gatshëm për vendin tonë Kosovën, krenar me luftën e drejtë dhe të pastër të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës”, ka thënë ai.

Shpërndaje në: