Hahn: Sfidë ndërhyrjet politike në proceset gjyqësore dhe lufta kundër krimit të organizuar

Hahn: Sfidë ndërhyrjet politike në proceset gjyqësore dhe lufta kundër krimit të organizuar

Në sesionin e fundit të Komisionit parlamentar për Stabilizim Asociim, ku mori pjesë edhe komisionari evropian, Johannes Hahn u tha se MSA-ja është një hap historik që shënon marrëdhëniet kontraktuale me Bashkimin Evropian.S ipas komisionarit Hahn sfidë mbetët sundimi i ligjit dhe pavarësia e gjyqësorit nga politika.MSA sipas tij, do të ngrit standardet dhe kjo marrëveshje nuk është fundi i një procesi, por është fillimi i një epoke të re për Kosovën.

Shpërndaje në: