Hajredin Kuçi kërkon buxhet të veçantë për festat

Hajredin Kuçi kërkon buxhet të veçantë për festat

Hajredin Kuçi kërkon buxhet të veçantë për festat.

Ai deklaroi:

Mendoj se duhet ta kemi një buxhet të veçantë për festat se këto i kemi të përvitshme që nga pavarësia, pastaj 5-6 marsi etjera. Dhe besoj në zyre te Kryeministrit ose në Ministrinë e Financave dhe të mos kemi nevojë t’i ndajmë një nga një se pastaj edhe krijohet një ambient prej buxhetit rezervë pak i papërshtatshëm.

 

Shpërndaje në: