Hapet ekspozita artistike e fëmijëve me Autizëm

Hapet ekspozita artistike e fëmijëve me Autizëm

Asociacioni Nacional i Autizmit në Kosovë organizon ekspozitën artistike të fëmijëve me Autizëm.

Ekspozita ka për qëllim promovimin e shkathtësive artistike të fëmijëve me autizëm dhe njëkohësisht avokimin tek institucionet relevante në Kosovë, për të inspiruar zhvillim të mëtejmë të këtyre shkathtësive përmes ngritjes së shërbimeve profesionale të domosdoshme për autizëm.

Shpërndaje në: