Hapet Festivali ballkanik i folklorit

Periskopi.com Kulturë

Sot në Fushë Kosovë, përkatësisht në ambientet e shkollës “Mihal Grameno”, do të mbahet për herë të parë Festivali ballkanik i folklorit.

Në këtë Festival do të marrin pjesë Ansamble dhe grupe nga Shqipëria, Kosova, Bullgaria, Turqia, Maqedonia dhe Mali i Zi.