Haradinaj e Limaj, marrëveshje në ‘bosht opozitar’ pa partinë më të madhe opozitare

Haradinaj e Limaj, marrëveshje në ‘bosht opozitar’ pa partinë më të madhe opozitare

Është nënshkruar marrëveshja ndërmjet Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës dhe Nismës për Kosovën për thellimin e bashkëpunimit të ri opozitar.

Marrëveshja është nënshkruar nga kreu i AAK-së, Ramush Haradinaj dhe Fatmir Limaj. Ata kanë ftuar të gjithë ata që dëshirojnë t’i bashkohen këtij boshti opozitar, që e kanë quajtur edhe koalicion fitues që do të japë ndryshimin në Kosovë.

Shpërndaje në: