Haradinaj-Kurtit: Pse kur të tjerët e bënë marrëveshjen e quajtët tradhëti kombëtare, tani po krenoheni me të

Haradinaj-Kurtit: Pse kur të tjerët e bënë marrëveshjen e quajtët tradhëti kombëtare, tani po krenoheni me të

Gjatë seancës së sotme, kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj, ka përgëzuar arritjen e marrëveshjes për energji. Gjithashtu, Haradinaj ka kritikuar Kurtin për ndryshim të qëndrimeve të tij prej se ka ardhur në pozitën e kryeministrit.

“Pse kur të tjerët e bënë marrëveshjen për energji e quajtët tradhti kombëtare, e tash ju krenoheni dhe thurni elozhe për të njëjtën marrëveshje?”, iu drejtua Haradinaj kryeministrit Kurti.

Shpërndaje në: