Harrojeni 69-n, 71 po bën namin

Periskopi.com +18

Një nga pozicionet më të njohura në seks, është 69-ta, e cila është cilësuar edhe si pozicioni ideal në marrëdhënie. Por së fundmi është zbuluar një tjetër pozicion, i cili do ju heqë trurin.

Pozita e vjetër, e njohur mirë 69 tani ka konkurrencë serioze. Mos u brengosni, për atë pozitë nuk është e thënë që patjetër të jeni femër nga goma apo akrobate cirku.

Është e ngjashme me “pozitën e lugës”, përkatësisht ka marrë emrin për shkak të bashkimit të trupave të partnerëve derisa janë në atë pozitë.

Për të arritur këtë ekstazë numerike, shtrijuni të dy në krah (anash) ashtu që partneri të jetë pas jush, dhe shikoni të dy në të njëjtin drejtim.

Pastaj vendosni të dy këmbët përreth këmbës së sipërme të mashkullit, dhe kur ai të hyjë në ju, shkoni me vithe drejt tij.

Atëherë shtrini lehtë këmbët në këndin prej 45 gradësh nga trupi, mirëpo qëndroni “të lidhur”.

Kërdhokullat janë vazhdimisht në lartësi të njëjtë dhe lakoni ngadalë – ashtu që të udhëhiqni gjatë ngjarjes.

Tingëllon e komplikuar – mirëpo në praktikë është shumë më e thjeshtë se sa kështu “e shkruar në letër”.

Në atë pozitë stimulohet drejtpërdrejt pika G.