Harta e vendeve që ka ofenduar Trump, në listë edhe Shqipëria

Harta e vendeve që ka ofenduar Trump, në listë edhe Shqipëria

Megjithatë, ai do të mbahet mend edhe si kandidati që ka lëshuar një sërë fjalësh urrejtjeje gjatë fushatës elektorale.

New York Times ka grumbulluar një sërë prej tyre, veçanërisht ndaj meksikanëve, që siç thuhet, janë të denja për enciklopedi. Këtu është një harta e të gjitha vendeve që ka ofenduar Trump.

Sipas artikullit të publikuar nga “Independent”, në rastin e Shqipërisë nuk ka ndonjë ofendim të drejtpërdrejtë, por lidhet me deklaratat e tij kundër vendeve myslimane dhe ndalimin e emigrantëve nga këto vende.

2 1

Shpërndaje në: