Haziri: KEDS është takuar me përfaqësues të Elektroseverit në Stamboll nëntë ditë para marrëveshjes

Periskopi.com Lajme

Nënkryetari i LDK-së, Lutfi Haziri, ka thënë se marrëveshjes për udhërrëfyesin lidhur me energjinë elektrike në veri të Kosovës, e ka paraprirë një takim jotransparent mes përfaqësuesve të KEDS dhe atyre të Elektroseverit në Stamboll.

Haziri ka thënë se marrëveshja ka ndodhur 9 ditë më vonë.

“Ajo që ka ndodhë, është se më 9 të muajit të kaluar ka qenë nëj takim i KEDSit dhe përfaqësuesve të elektroseverit në Stamboll. Marrëveshja ka ndodhur 9 ditë më vonë”, ka thënë ai në T7.

“Ky udhërrëfyes tash është në zbatim. Se sa do të faturohen tash këto pas reciprocitetit në targa mbetet të shihet”, shtoi ai.