Hodhën predha në tramvajë, pesë fëmijët e pësojnë keq

Periskopi.com Fun

Disa fëmijë 10-vjeçarë janë detyruar të pastrojnë tramvaje gjatë pushimit të drekës në shkollë pasi u kapën duke hedhur predha në to.

Në fillim të këtij viti, pesë të rinj hodhën disa predha në tramvajat në lëvizje.

Një pasagjer u lëndua për shkakun e tyre dhe linja u ndërpre. Ata kanë kërkuar falje dhe tani kalojnë kohën e tyre duke pastruar tramvajet si dënim.

Janë publikuar edhe disa imazhe që i tregon ato me veshje dhe kova duke larë xhamat.

Shpërndaje në: