Hoti: Të distancohemi dhe të ndërmarrim veprimet e duhura nga gjuha helmuese në diskursin publik

Periskopi.com Lajme

Kryeministri Avdullah Hoti, ka thënë se gjuha helmuese në diskursin publik dëmton argumentet.

Ai përmes Twitter ka bërë thirrje për distancim nga gjuha e tillë.

“Kur kjo lloj gjuhe bëhet denigruese dhe kërcënim për atë që shpreh idenë e tij, ne duhet ta dënojmë atë publikisht, të distancohemi prej saj dhe të ndërmarrim veprimet e nevojshme”, është shprehur Hoti.

Shpërndaje në: