Hovenier: Amerika ka për qëllim arritjen e njohjes reciproke mes Kosovës dhe Serbisë, po i afrohemi

Periskopi.com Lajme

Ambasadori i Amerikës në Kosovë, Jeff Hovenier ka ngurruar të jap ndonjë afat kohor për përmbylljen e marrëveshjes për normalizimin e marrëdhënieve mes Kosovës dhe Serbisë.

Hovenier thotë se qëllimi i Amerikës mbetet përmbyllja e një marrëveshjeje për normalizimin e marrëdhënieve të përqendruar në njohje reciproke.

“N’gurroj t’ju jap ndonjë afat kohor për përmbylljen e marrëveshjes për normalizimin e marrëdhënieve të përqendruar në njohje reciproke, por ky mbetet qëllimi dhe po i afrohemi atij urgjentisht”, tha Hovenier. /Periskopi