“Ik shko këndo më larg”, Buci i emocionuar pasi Adri zgjodhi të këndojë një këngë për nënën

“Ik shko këndo më larg”, Buci i emocionuar pasi Adri zgjodhi të këndojë një këngë për nënën

Adri edhe sot ka kënduar balada dhe këngë prekëse.

Ai këtë herë e këndoi një këngë të gurbetit në të cilën përmendet dashuria dhe malli për nënën.

Në atë moment Buci u emocionua dhe e kishte mbuluar kokën me xhup. Kurse, Adri i shkoi afër dhe i këndoi.

“A po shkon qatje?!”, ishin fjalët që ia tha Buci.

Shpërndaje në: